Betingelser og vilkår

Det er vigtigt at sætte sig ind i vore betingelser, da du ved betaling af depositum accepterer nedenstående.

Betaling

Når vi har fået færdigplanlagt din rejse, fremsendes faktura, hvoraf der inden 8 dage fra frakturadato skal indbetales 20% i depositum. Ved indbetaling af depositum er din tilmelding bindende.
Det resterende beløb skal betales senest 60 dage før rejsedatoen. Der vil være anført betalingsdatoer på fakturaen, og det er dit ansvar at disse overholdes. Såfremt de ikke overholdes, bortfalder NOBAs leveringspligt.

Betaling kan ske til bankkonto hos CRDB Bank, Moshi Branch, Tanzania.

Afbestilling

En evt. afbestilling skal til enhver tid meddeles NOBA skriftligt (e-mail eller sms). Ved afbestilling af rejsen efter at depositum er betalt, er dette tabt. Ved afbestilling indtil 30 dage før afrejse refunderer NOBA 50% af det indbetalte restbeløb. Ved afbestilling mindre end 30 dage før afrejse, er hele rejsens pris mistet.
Bemærk dog at evt. udstedte flybilletter ikke refunderes.
NOBA Adventures Tanzania kan ikke holdes ansvarlig eller betale kompensation for ændrede eller aflyste flyafgange.
Firmaet kan heller ikke holdes ansvarlig eller betale kompensation i tilfælde af force majeure.

Forsikring

Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, anbefaler vi, at du tegner en. Det er vigtigt, at forsikringen har den rette dækning –  land, aktivitet og evt. højde ved bjergvandring . Hvis du ønsker en afbestillingsforsikring, så husk at tegne denne, når du bestiller rejsen, og inden du betaler depositum til NOBA. Det er dit ansvar, at dine forsikringer er i orden.

Rejseplan

Du får samtidig med fakturaen tilsendt en rejseplan, som viser, det der er aftalt ang. din rejse i Tanzania. Det er dit ansvar at tjekke, at rejseplanen er i overensstemmelse med det aftalte. Den tilsendte rejseplan accepteres således ved indbetaling af depositum.
Vi understreger dog, at på trekking og safari ture skal man være forberedt på, at der kan ske små ændringer i løbet af turen. Når ændringer foretages, er det som oftest for at forbedre din tur, det kan f.eks. være pga. vejret.
Afbryder eller forkorter du dit ophold, af den ene eller anden grund, vil der ikke forekomme nogen tilbagebetaling. Ekstra omkostninger f.eks. til transport og hotel bærer du selv.

Pas og visum

Vi kan oplyse, at pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter indrejse. Turistvisum kan fås ved ankomst i lufthavnen. Det koster $50, så sørg for at have kontanter med. Det skal dog understreges, at det udelukkende er dit ansvar at tjekke disse regler. Det kan bl.a. gøres på Udenrigsministeriets hjemmeside. Se mere på Udenrigsministeriet

Vaccinationer

Vi kan naturligvis ikke rådgive dig ang. vaccinationer, men anbefaler, at du tager kontakt til egen læge eller en vaccinationsklinik, som kan hjælpe dig med, hvilke vaccinationer du skal have og ligeledes vejlede dig ang. malaria medicin.
Se mere på Statens Serum Institut

Dit ansvar

Vi understreger, at det er helt på eget ansvar at deltage i de forskellige ture. Under turen er det altså op til dig at vurdere om der skal siges fra i en given situation.


Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, ændringer og udefrakommende prisstigninger.