Covid-19 foranstaltninger

Sikkerhed og tryghed for vores gæster og for vores team har altid top prioritet.

Tanzania’s grænser er åbne for turister. Vi følger de procedurer (SOPs), som er udarbejdet af Ministeriet for natur og turisme (MNRT), og vi har ændret vores betalingsbetingelser, således at vore gæster ikke risikerer at miste penge i forbindelse med Covid-19 situationen.

Vi har uddannet vort team yderligere og implementeret nogle nye procedurer for at sikre alle vores gæster det højeste niveau af sikkerhed og komfort.

Nedenstående er en oversigt over de vigtigste procedurer, som NOBA har implementeret.

  • Alle i vort team er blevet undervist i hvordan Covid-19 smitter og de ændringer som man er nødt til at foretage i forbindelse med personlige interaktioner, såsom skærpet/effektiv hygiejneforanstaltninger, desinficering og social afstand.
  • Alle i vores team bærer masker, når de interageret med dig og/eller holder afstand på mindst 1 meter, når det er muligt.

Vi anbefaler også, at vores gæster bærer masker, når de er på offentlige steder (f.eks. på restauranter, hotellobbyer og ved indgangene til national parkerne) Det er obligatorisk at have maske på i lufthavnene i Tanzania.

Masker er ikke påkrævet inden i safaribilen eller under bestigningen af Kilimanjaro og Meru.

  • Alle køretøjer rengøres grundigt inden hver tur – både udvendigt og indvendigt, inklusiv alle overflader, dørhåndtag, kikkert osv.
  • Alt udstyr i forbindelse med bestigning af Kilimanjaro, Meru mm. desinficeres inden brug. 
  • Flydende sæbe og hånd sprit vil være tilgængeligt på alle vores ture – til både gæster og til vort team.
  • Alle hoteller, lejre m.m. overholder de procedurer som er udarbejdet for alle overnatningssteder. Disse inkluderer bl.a. masker, temperaturkontrol af personale, ofte rengøring og desinficering af overflader med hyppig berøring og begrænsning af antal gæster i fællesarealer.