Kilimanjaro

Kilimanjaro er med sine 5.895 meter Afrikas højeste punkt – Uhuru Peak, og det højeste fritstående bjerg i verden. Netop derfor er Kilimanjaro også et eftertragtet sted at komme hen og udfordre sig selv for at nå den snedækkede top. Det er en helt ubeskrivelig oplevelse at vandre på Kilimanjaro, hvor du kommer igennem både regnskov, sletter, alpin ørken og gletsjere. En oplevelse du absolut bør give dig selv.

Vi tilbyder 6 forskellige ruter til toppen af Kilimanjaro. Der er som sådan ingen ruter, der er bedre end andre, men derimod er det vigtigt at finde lige netop den, der passer til dig. Der er en enkelt rute, hvor man sover i hytter, ellers foregår det i telt.

Læs mere

Kilimanjaro er ikke et teknisk svært bjerg at bestige og alle med en normal fysik kan være med. Dog er det et udfordrende og højt bjerg. Derfor er det også vigtigt at tænke på akklimatisering, når man vælger sin rute. At bruge en ekstra dag på bjerget er godt givet ud i forsøget på at nå Uhuru Peak.
Husk på at de udfordringer og anstrengelser, du oplever på turen bliver belønnet mange gange i form at unik natur, fantastiske udsigter og ikke mindst den selvtillid, det giver èn efterhånden, som man når op ad bjerget.

Alle vore ture er private således, at du har din egen lokal engelsktalende guide, som på sikker og tryg vis vil tage dig til toppen. Alle vore guider har førsthjælpskursus. Desuden er der en kok tilknyttet samt adskellige bærere, som sørger for at bringe alt udstyr fra lejr til lejr og slå telte op og ned. Det eneste du altså selv skal vandre med, er din dagsrygsæk.
Vi vælger naturligvis kun de mest kompetente guider, da det vigtigste for os er dig, og at du får en uforglemmelig oplevelse.

Efter bestigning af Kilimanjaro er det oplagt at tage på safari og afslutte ferien med afslapning på øen Zanzibar.

Vi foreslår følgende hotel muligheder

Enkeltværelse
Zebra Hotel USD 35 pr. nat
ParkView Inn USD 71 pr. nat
Kilimanjaro Wonders USD 105 pr. nat
Dobbeltværelse
Zebra Hotel USD 40 pr. nat
Parkiew Inn USD 81 pr. nat
Kilimanjaro Wonders USD 125 pr. nat

Inkluderet i Kilimanjaro ruter

Transfers – til og fra Kilimanjaro lufthavn, samt til og fra bjerget

Nationalpark afgift (Kilimanjaro permit)

Overnatning i telt eller hytte på Kilimanjaro

Lokal engelsktalende guide

Assisterende guide (ved mere en 1 person)

Bærere til bagagen og al fælles udstyr

Løn til guide og bærere

Alle måltider på bjerget samt vand, te og kaffe

Kilimanjaro Rescue Fee

Ikke inkluderet

Flyrejse

Drikkepenge til bærere og guider – beregn ca. $ 250 pr. rejsende – afhængig af antal dage og hvor mange I er afsted

Visum til Tanzania

Forsikringer

Forplejning udover den nævnte

Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”