Safari

Tanzania kan med god grund kaldes verdens bedste safari land. Her finder du den største bestand af vilde dyr i verden. Du vil helt sikkert se masser af elefanter, løver, giraffer, antiloper og bøfler, samt mange forskellige og flotte fugle. Der er også stor sandsynlighed for at se flodheste, geparder, leoparder og næsehorn. Med andre ord er der altså god garanti for at se ’The big Five’, som tæller løven, leoparden, bøflen, elefanten og næsehornet.

Alle vore safariture er private, således at du har din egen bil med engelsktalende guide/chauffør. Vore safaribiler har tag, som kan skubbes op, hvilket gør det muligt at stå op under safarien og frit opleve naturen og dyrene. Vore guider har stor erfaring og de kender parkerne ud og ind. Samtidig er de utrolig dygtige spottere, som sikrer, at du ikke går glip af noget.

Læs mere

Vi sammensætter din safaritur helt efter dit ønske og økonomi. Vi tilbyder overnatning i Lodges, Tented Lodges og Wild Camps. Ved overnatning inden i selve parkerne kommer man rigtig tæt på Tanzanias dyreliv. Det er en helt fantastisk oplevelse at høre de mange forskellige dyrelyde om natten.

Der findes mange gode safari parker i Tanzania. Den måske bedste og mest berømte er Serengeti, som du absolut ikke må gå glip af. Serengeti dækker ca. 14.760 km2 og på disse enorme sletter findes millioner af dyr. Det er her Den Store Migration finder sted hvert år, når gnuerne vandrer fra syd til nord – og tilbage igen – efter frisk grønt græs.
Ngorongoro er et andet helt fantastisk smukt sted. Ngorongoro området dækker ca. 8.300 km2 og det berømte Ngorongoro krater dækker alene 260 km2. Naturen er varierende og meget smuk, og der er masser af dyr.

Nedenstående ture er kun ideer og forslag til, hvordan en safaritur kan se ud, men husk det er dig, der bestemmer den endelige tur.


Disse ting følger med i vore priser.
De angivne priser er pr. person ved 2 rejsende i delt dobbeltværelse.

Inkluderet i safariture

Transfer til og fra Kilimanjaro lufthavn

1 overnatning i Moshi (el. Arusha) inkl. morgenmad

Overnatning på lodge eller wild camps under hele safarituren inkl. helpension

Safari i jeep med skub-op tag

Engelsktalende chauffør/guide

Alle afgifter og indgangsgebyrer til parkerne

Tillægsgebyr for bil i Ngorongoro krateret

Ikke inkluderet

Flyrrejse

Drikkepenge til chauffør – beregn ca. $ 30 pr. dag for hele bilen

Visum til Tanzannia

Forsikringer

Forplejning udover den nævnte

Alt ikke beskrevet under “Inkluderet”