Safari – 3 dage, 2 nætter

Tre dages safari med to overnatninger

På denne safaritur når man at se 3 forskellige parker på kort tid. Det er en god måde at opleve forskellig natur og dyr på, hvis man kun har få dage til rådighed.

Fra 7.495,-

0
Forskellige parker
0
Dage
2500 km2
samlet parker
Dag 1

Tarangire National Park

Turen starter fra dit hotel i Moshi (eller Arusha) tidligt om morgenen og går først til Tarangire National Park, ca. 5 timers kørsel fra Moshi. Parken har et areal på ca. 2.850 km2.

Tarangire er en super fin park med virkelig smuk natur. Den har sit navn fra den store flod – The Tarangire River – som løber gennem parken. Selvom vandstanden er lav i den tørre periode (juni til oktober) så er det en sikker og den eneste vandkilde, dyrene har. Derfor kan man i denne periode finde meget store mængder af dyr såsom gnuer, zebraer, elefanter, antiloper og giraffer.

Det er også en park med en kæmpe fuglebestand – over 500 forskellige arter, så der er masser af dyr at spotte. Udover de mange dyr kan man nyde den smukke natur og de mange flotte træer så som det unikke Baobab træ.
Absolut en anbefalelsesværdig park.
Der er mulighed for forskellige former for overnatning inde i parken. Man kan også vælge at køre et par timer til byen Karatu tæt ved Ngorongoro for overnatning.

Dag 2

Ngorongoro Conservation Area

Ngorongoro er et naturreservat og er et helt specielt og unikt sted. I 1979 blev det optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Reservatet dækker ca. 8.290 km2 og er et virkelig interessant safariområde, hvor du finder alle slags dyr og har super god mulighed for at komme meget tæt på dem.
Selve Ngorongoro Krateret er så absolut et naturvidunder. Det er opstået ved, at Ngorongoro vulkanen sank efter et stort udbrud. Det er verdens største intakte og ikke-oversvømmet caldera.
Det har et areal på 260 km2 og er et helt ubeskriveligt syn med masser af dyr, og det er her, der er stor mulighed for at se næsehornet.

Der er mulighed for overnatning ved kraterkanten eller længere inde i selve reservatet. Eller måske du gerne vil til byen Karatu.

Dag 3

Manyara National Park

På vej tilbage til Moshi (eller hvor din ferie nu fortsætter hen) besøger vi Manyara National Park. Det er en lille hyggelig park med et areal på 320 km2, hvor Manyara søen dækker godt 200 km2.
I den første del af parken kommer du gennem regnskov med et væld af forskellige slags aber. I parken findes desuden zebraer, impalaer, elefanter, giraffer, løver og bøfler.
Manyara søen er ubeskrivelig smuk og her lever masser af pelikaner, flotte lyserøde flamingoer og flodheste. Der er også masser af andre fuglearter at se.
Der er mulighed for en tur i kano på søen.

Efter en dejlig safaritur kan du tage videre til smukke Zanzibar som den perfekte afslutning på ferien.
Eller måske du vil tilbage til Moshi eller Arusha først, hvorfra der er mulighed for forskellige endagsture.

Hør nærmere


  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.