Safari – 5 dage, 4 nætter

Fem dages safari med fire overnatninger

På denne safaritur kommer du i 4 forskellige parker med masser af dyreliv og storslået natur. Den perfekte safarioplevelse.

Fra 12.975,-

0
Forskellige parker
0
Dage
2500 km2
samlet parker
Dag 1

Tarangire National Park

Turen starter fra dit hotel i Moshi (eller Arusha) tidligt om morgenen og går først til Tarangire National Park, ca. 5 timers kørsel fra Moshi. Parken har et areal på ca. 2.850 km2.
Tarangire er en super fin park med virkelig smuk natur. Den har sit navn fra den store flod – The Tarangire River – som løber gennem parken. Selvom vandstanden er lav i den tørre periode (juni til oktober) så er det en sikker og den eneste vandkilde, dyrene har. Derfor kan man i denne periode finde meget store mængder af dyr såsom gnuer, zebraer, elefanter, antiloper og giraffer.
Det er også en park med en kæmpe fuglebestand – over 500 forskellige arter, så der er masser af dyr at spotte. Udover de mange dyr kan man nyde den smukke natur og de mange flotte træer så som det unikke Baobab træ.
Absolut en anbefalelsesværdig park.
Der er mulighed for forskellige former for overnatning inde i parken. Man kan også vælge at køre et par timer til byen Karatu tæt ved Ngorongoro for overnatning.

Dag 2

Ngorongoro Conservation Area

Ngorongoro er et naturreservat og er et helt specielt og unikt sted. I 1979 blev det optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Reservatet dækker ca. 8.290 km2 og er et virkelig interessant safariområde, hvor du finder alle slags dyr og har super god mulighed for at komme meget tæt på dem.
Selve Ngorongoro Krateret er så absolut et naturvidunder. Det er opstået ved, at Ngorongoro vulkanen sank efter et stort udbrud. Det er verdens største intakte og ikke-oversvømmet caldera.
Det har et areal på 260 km2 og er et helt ubeskriveligt syn med masser af dyr, og det er her, der er stor mulighed for at se næsehornet.

Der er mulighed for overnatning ved kraterkanten eller længere inde i selve reservatet.

Dag 3

Serengeti

Turen går videre fra Ngorongoro til Serengeti. Disse 2 parker grænser op til hinanden. Serengeti er helt klart noget specielt med sine uendelige sletter og dækker et areal på ikke mindre end 14.760 km2.
Det er et ubeskriveligt syn at kigge ud over disse sletter, hvor det vrimler med gnuer, zebraer og gazeller. Det er på disse sletter at den årlige store migration finder sted – verdens største pattedyrmigration – hvor mere end to millioner dyr med et klart flertal af gnuer vandrer i samlet flok fra den ene ende af parken til den anden i søgen efter frisk grønt græs. Det er et helt fantastisk og unikt syn.
I december/januar begynder gnuerne at ankomme til de sydlige græssletter, hvor kælvningen foregår i februar måned.

Overnatning foregår i Wild Camps eller Lodges inde i parken.

Dag 4

Serengeti

Oplevelserne på Serengeti sletten er mange. Der findes nemlig et utal af forskellige dyr og parken er også kendt for dens store bestand af løver, som du kan komme ganske tæt på.
Der er også stor mulighed for at se de forskellige rovdyr jage. Når de er færdige med byttet, kommer bl.a. hyænerne og tager sig af resterne.

Overnatning foregår i Wild Camps eller Lodges inde i parken.

Dag 5

Manyara National Park

På vej tilbage til Moshi (eller hvor din ferie nu fortsætter hen) besøger vi Manyara National Park. Det er en lille hyggelig park med et areal på 320 km2, hvor Manyara søen dækker godt 200 km2.
I den første del af parken kommer du gennem regnskov med et væld af forskellige slags aber. I parken findes desuden zebraer, impalaer, elefanter, giraffer, løver og bøfler.
Manyara søen er ubeskrivelig smuk. Her lever masser af flodheste, pelikaner, flotte lyserøde flamingoer. Der er også masser af andre fuglearter at se.
Der er mulighed for en tur i kano på søen.

Efter en dejlig safaritur er en tur til smukke Zanzibar den perfekt afslutning.

Hør nærmere


  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.